Kesärenkaiden hankinta on yksi tärkeimmistä asioista, jota täytyy tehdä, kun kesä lähestyy. Jos ajat talvirenkailla vielä keväällä, tulet kohtaamaan huonoja ajokokemuksia. Toisin kuin talvirenkaat, jotka on suunniteltu jäälle ja lumelle, kesärenkaat on tarkoitettu käytettäväksi kesän kuivemmilla kausilla. Ne on suunniteltu pitämään erinomaisesti kuumalla kelillä sekä rankkasateilla.

Ennen kun ostat kesärenkaat, on olemassa muutamia asioita joita pitää miettiä. Ensimmäinen niistä on renkaan koko. Sinun pitää ostaa oikean kokoiset renkaat autollesi, jotta saavutat optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Renkaan leveyden ja korkeuden kuuluisi olla oikeassa suhteessa autoosi. On myös järkevää ostaa renkaat paketissa, niin varmistat, että kaikki autosi renkaat ovat saman malliset. Jos valitset renkaat, jotka ovat oikean kokoiset, se parantaa auton ohjattavuutta sekä polttoaineen kulutusta.

Älä osta kesärengasta ennen kuin tarkistat takuut ja pienen printin renkaasta. Jos ostamasi kesärengas on uusi, siinä saattaa olla kilometritakuu, joka korvaa puhkeamat ja repeämät. Takuut saattavat vaihdella renkaan valmistajasta, myyjästä tai renkaan tyypistä riippuen. Paras asia, minkä voi tehdä, on löytää renkaat, joissa on takuu, joka kattaa ainakin 80 000 km ajoa. Kannattaa kuitenkin lukea pieni printti takuun ehdoista, lisäkuluista ja muista yksityiskohdista varmistaaksesi, että saat parhaan arvon takuullesi.

Kesärenkaita ostaessa kannattaa myös miettiä renkaan valmistuspäivää. Renkaat saattavat kulua jo ennen kuin ne asennetaan renkaaseen. Tämä saattaa tapahtua, jos jälleenmyyjä säilyttää renkaita liian kuumassa lämpötilassa liian pitkään. Vaikka kesärenkaat, jotka aiot ostaa näyttävät hyvältä, pidä huoli siitä, että tarkastat renkaat kunnolla ennen kuin ostat ne. Jos valmistuspäivä on ollut kauan aikaa sitten ja rengasta ei ole vieläkään myyty, kannattaa olla todella varovainen renkaan oston kanssa.

Käy täällä, jos haluat lisää vinkkejä kesärenkaan ostoon. Vieraile verkkosivuillamme tänään täällä https://nokianrenkaat.fi/