Nokian Renkaat tuo markkinoille – ensimmäisenä maailmassa – tuplanastallisen talvirenkaan, Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaan. Sen suorituskyky perustuu innovatiiviseen funktionaaliseen nastakonseptiin, joka antaa talven tuiskussa matkaavalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa.

Tässä parasta mahdollista talviturvallisuutta tarjoavassa renkaassa käytetään kahta erityyppistä ja eri tavoin toimivaa nastaa. Ulkoreunoilla olevat nastat on suunniteltu pitämään auto tiukasti tiellä liukkaissa kaarteissa ja kaistanvaihdoissa, keskialueen nastat maksimoivat pidon jarrutuksessa ja kiihdytyksessä. Mullistavan tuplanastateknologian lisäksi Nokian Hakkapeliitta 9 sisältää tukun muita innovaatioita, joiden takia se käyttäytyy tasapainoisesti ja loogisesti myös ääritilanteissa.

Renkaassa käytetään tiekosketusta vaimentavia Eco Stud -nastatyynyjä, jotka yhdessä erikoismuotolitujen nastojen kanssa tekevät ohjaustuntumasta miellyttävän vakaan ja pitävät äänitason maltillisena. Autoilija kiittää myös alhaisempaa vierintävastusta, joka näkyy suoraan pienempänä polttoaineenkulutuksena ja rahallisena säästönä ympäristöhyötyjä unohtamatta. Ympäristö on huomioitu myös renkaan pintasekoituksessa, joka sisältää aiempaa ekologisempia ja kestävämpiä materiaaleja. Uudentyyppinen kumisekoitus ja renkaan pintakuviointi parantavat tiekosketusta ja tekevät ajosta mukavan jämäkkää kelillä kuin kelillä.