Ovatko Talvirenkaat Vain Lumelle?

Talvirenkaita voi ajatella myös lumirenkaina, koska yleensä ne otetaan käyttöön lumen sataessa. Tuotekehityksen myötä renkaiden suunnittelu ja materiaalit ovat kehittyneet niin, että talvirenkaat ovat niille paljon osuvampi nimi. Niitä voi ja pitää käyttää läpi koko talven siitä alkaen, kun lämpötila menee pakkasen puolelle.

Talven saapuessa tarvitset renkaat, jotka on suunniteltu talvikäyttöön. Talvirenkaissa on symboli, joka osoittaa niiden olevan virallisesti testattu ja hyväksytty talvikäyttöön. Ilman tätä symbolia renkaalla ei ole turvallista ajaa. Muiden kuin talvirenkaiden kumiseos muuttuu liian kovaksi alhaisissa lämpötiloissa, eikä anna riittävää pitoa. Älä yritä tätä, vaan turvallisuutesi vuoksi vaihda talvirenkaat ennen talven saapumista.

Lisätietoja talvirenkaista löydät verkkosivultamme osoitteessa: Nokian Renkaat