Älä Säikytä Muita Ajamisellasi Halloweenin Aikaan

Halloween on iloinen juhla vaikkakin vähän pelottava. Ihmiset pukeutuvat peloittaviin asuihin hyvässä hengessä. Lapset kiertävät taloja pyytäen karkkeja joten liikkeellä on paljon ihmisiä. Halloween on marraskuun lopussa jolloin kelit ovat usein jo talviset. Talvikelit plus pimeys ovat haastava yhdistelmä liikenteessä.

Jos ajat tällöin vielä kesärenkailla voit olla vaaraksi jalankulkijoille ja muulle liikenteelle. Jos satut ajamaan jäisen tien pätkän yli voit helposti menettää autosi kontrollin. Ainoa tapa välttää tämä on vaihtaa autoosi talvikäyttöön hyväksytyt renkaat jo aikaisin. Talvirenkaat ovat ainoat kunnolliset renkaat ankariin talviajo-olosuhteisiin. Ne on suunniteltu nimenomaan lumella, loskalla ja jäällä ajamiseen. Tee siis itsellesi ja muille liikenteessä olijoille palvelus ja vaihdata renkaasi ajoissa.

Lisätietoa talvirenkaista osoitteessa: https://www.nokianrenkaat.fi/