Renkaiden Huolto Talvikaudella

On tärkeää tiedostaa renkaat merkitys mitä tulee ajoturvallisuuteen. Talvella ajaminen on muutenkin haastavaa, joten jos ajat huonoilla tai vääränlaisilla renkailla ajaminen talvella voi olla jopa hengenvaarallista. Sinun tulee siis ensiksi tarkistaa, että käyttämäsi renkaat ovat sopivat ja hyväksytyt talvella ajamista varten. Toiseksi kannattaa tarkistaa renkaiden kunto, ettei niissä ole reikiä tai halkeamia, sekä niiden urasyvyys.

Jos sinulla on nastarenkaat sinun kannattaa tarkistaa niiden nastojen kunto sekä, että niistä suurin osa on vielä jäljellä. Kannattaa tarkistaa myös niiden paine, jotta se olisi riittävän korkea. Koska renkaiden paine vaihtelee lämpötilan mukaan tämä kannattaa tehdä noin kolmen viikon välein.

Lisää tietoa talvirenkaista sivulla: Nokian Renkaat