Ala Unohda, Etta Sinun Maasturi Tarvitsee Kunnon Talvirenkaat

On helppoa unohtaa, että sinun maasturi tarvitsee myös kunnon talvirenkaat. On tärkeää vaihtaa talvirenkaat juuri ennen, kuin lämpötila laskee ja tavoittaa talvilämpötilat. Monet ihmiset arvioivat maasturin olevan iso ja voimakas, jonka takia maasturin renkaat kestävät talven lämpötilat ilman talvirenkaisiin vaihtamista. Tämä on kertakaikkisesti väärin. Erot kesärenkaiden ja SUV talvirengas välillä ovat suuret. Se on sama asia, kuin vertaisi kesä- ja talvikenkiä. Renkaita ei ole tehty samalla tavalla ja valmistukseen käytetyt materiaalit ovat erilaiset.

 Talvirenkaiden kumi ei muutu kovaksi tai jäykäksi. Tämä on tärkeä asia renkaalle, että se kykenee ajamaan ajoalustan päällä. Kun rengas on kova, niin renkaan ja pinnan välinen kitka on vähentynyt, eli sinulla ei ole yhtään pitoa, jota tarvitset ajaaksesi turvallisesti. Myös renkaanpinnan muotoilu on erilainen. Talvirenkailla pystyt ajamaan olosuhteista riippumatta lumen, loskan ja jään päällä. Et pääse pitkälle, jos kokeilet ajaa näissä olosuhteissa kesärenkaiden kanssa.

 Löytääksesi enemmän tietoa talvirenkaista käy sivulla https://www.nokianrenkaat.fi/