Millaiset Renkaat On Hyvaksytty Talviolosuhteisiin

Talvirengas on suunniteltu erityisesti talviolosuhteisiin. Se on optimoitu toimimaan talvikaudella vallitsevissa lämpötiloissa sekä lumisissa, loskaisissa ja jäisissä olosuhteissa.

Talvirenkaissa on kumiseos, joka pysyy pehmeänä ja joustavana hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Talvirenkaissa on myös erityinen kulutuspintakuvio, joka antaa niille hyvän pidon liukkailla pinnoilla.

Talvirenkaat kuuluu sekä nastarenkaat, joita saa käyttää ainoastaan talvikaudella, sekä nastattomat talvirenkaat. Useimpia nastattomia talvirenkaita tulisi myös käyttää ainoastaan talvikaudella, mutta on myös talvikäyttöön hyväksyttyjä joka kelin renkaita, joita voidaan käyttää myös muina vuodenaikoina.

Talvikäyttöön hyväksyttyjen renkaiden sivuseinämässä on symboli, jossa on lumihiutale kolmihuippuisen vuorenhuipun sisällä. M + S -symboli sivuseinämässä ei riitä, koska kaikkia M + S -merkittyjä renkaita ei ole hyväksytty talviolosuhteisiin. Jos siis haluat ajaa talvella, varmista että renkaissasi on merkintä niiden hyväksynnästä talvikäyttöön.

Lisätietoja hyväksytyistä talvirenkaista saat kotisivultamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/