Jos haluat nauttia talvella ajamisesta, haluat luultavasti täydelliset talviolosuhteet, joihin kuuluu auringonpaistetta ja paljon lunta. On erittäin kaunis näky painaa pitkin moottoritietä auringon paistaessa ja heijastuessa valkoisesta lumesta puiden ollessa lumen peitossa. Oikeilla renkailla voit ajaa turvallisesti ja säilyttää auton hallittavuuden sekä erinomaisen ajomukavuuden, jolloin voit täysin keskittyä ajamisen tuomaan hyvään tunteeseen.

Talvella oikea rengas on tietysti talviolosuhteisiin hyväksytty rengas. Voit valita nastarenkaan tai nastattoman talvirenkaan. Lumisella valtatiellä molemmat vaihtoehdot mahdollistavat turvallisen ja hallitun ajoelämyksen. SUV nastarengas on kulutuspinnasta esiin työntyvät metalliset tai keraamiset nastat, kun taas nastattomat talvirenkaat saavat tarvittavan pidon ainutlaatuisen kulutuspinnan ja niissä käytetyn kumiseoksen ansiosta.

Oikea rengaspaine varmistaa optimaalisen suorituskyvyn renkaistasi. Liian alhainen rengaspaine vaikuttaa negatiivisesti polttoainetehokkuuteen, joten kulutat enemmän polttoainetta. Polttoaineen kulutuksen kannalta on aina tärkeää tarkistaa ja varmistaa, että valitset renkaan, jolla on alhainen vierintävastus. Väärän renkaan valitseminen voi olla kallis virhe pitkällä aikavälillä ja turvallisuuden kannalta myös lyhyellä aikavälillä.

Talvella halutaan saada paras mahdollinen suorituskyky renkaista, koska olosuhteet voivat olla erittäin haastavia johtuen kaikentyyppisistä säätiloista auringonpaisteesta ja kuivista teistä aina lumimyrskyihin ja jäisiin tai loskaisiin teihin. Et halua, että renkailla ei ole riittäviä ominaisuuksia selviytyäkseen näistä haasteista. Markkinoiden parhaat renkaat ovat läpikäyneet tiukat testit parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Valitsemalla pohjoismaisen rengasvalmistajan saat varmasti renkaan, joka on tehty ankariin keliolosuhteisiin. Korkealaatuisella renkaalla sinun ei tarvitse murehtia sääennusteista ja olet aina valmis kaikenlaiseen talviseen säähän.

Lisätietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/