Paras Tapa Välttää Onnettomuudet Maasturillasi

Kun ajat maastoautollasi ankarissa talviolosuhteissa, tarvitset renkaat, jotka toimivat erilaisissa talviolosuhteissa. Renkaat, joita ei ole suunniteltu talviolosuhteisiin, eivät toimi talvisilla tienpinnoilla kuten lumella ja jäällä. Jos käytät kesärengas talvella, kesärenkaiden kumiseos kovettuu ja rengas ei pysty enää tarjoamaan tarvittavaa pitoa talvisilla teillä.

Jotta voit ajaa turvallisesti ja hallita maastoautoasi täysipainoisesti, sinun on asennettava autoosi laadukkaat SUV talvirengas. Tätä ei voi korostaa tarpeeksi. Silti joka vuosi talvimyrskyjen saapuessa näkee ojassa useita autoja, jotka päätyivät sinne valittuaan väärät renkaat kyseisiin keli- ja tieolosuhteisiin. Talvirenkaiden avulla voit ajaa turvallisesti lumella, loskassa ja jääpeitteisillä teillä. Saat myös maastoautosi tarvittaessa pysähtymään liukkaista teistä huolimatta.

Lisää vinkkejä maastureiden talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi