Kun on kyse renkaan kaltaisen tärkeän turvallisuustekijän valinnasta, on tärkeää, että olet selvittänyt kaikki tarpeelliset faktat ja voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen. Koska rengas on merkittävä turvallisuuden kannalta, kannattaa tehdä kaikkensa, jotta päätös olisi oikea. Tässä on muutamia vaiheita talvirenkaat  valintaan.

Juttele ystävien ja työkavereiden kanssa – He antavat sinulle puolueettoman näkemyksen siitä, mitä he suosittelevat ja miksi.

Juttele auton jälleenmyyjien kanssa – He tietävät, miten autosi koko ja malli vaikuttavat rengasvalintaan.

Lue autolehtiä – Rengasarvostelut antavat hyvän yleiskuvan siitä, mitkä ovat huippumerkit. Voit tarkistaa, mitkä merkit sisällytettiin talvirengasluokkaan ja miksi.

Hae verkosta – Verkossa on runsaasti renkaisiin liittyviä tietoja. Voit hakea tietoja jokaisesta renkaasta valmistajien kotisivuilta, löydät verkosta myös rengasarvosteluja ja asiakaspalautteita.

Käy hyvin varustetussa rengasliikkeessä – Laajan valikoiman liikkeestä pitäisi löytyä renkaat, jotka olet päättänyt hankkia. Myyjät voisivat antaa lisää vinkkejä tiettyjen renkaiden hyödyistä.

Valitse korkealaatuinen rengas, joka on hyväksytty talvikäyttöön. Sen avulla saat hyvän pidon missä tahansa talviolosuhteissa riippumatta siitä, onko tien pinnalla lunta, vettä, jäätä vai paljon loskaa. Talvikäyttöön hyväksytyn ja talvella testatun renkaan sivuseinämässä on symboli, jossa on lumihiutale kolmihuippuisen vuoren sisällä. Jos renkaassa on vain M + S -symboli, se ei riitä ankariin talviolosuhteisiin.

Lisätietoja talvirenkaiden valinnasta saat verkkosivultamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/renkaat/henkiloauton-renkaat/talvirenkaat/