Mita Ottaa Huomioon Ostettaessa Kesarenkaita Maasturiin

Perheemme osti juuri kauniin kiinteistön Arizonan Flagstaffista. Hyväksyimme työpaikan paikallisessa matkailualan yrityksessä, joka tarjoaa retkiä Grand Canyoniin, ”Bearizona” Wildlife Parkiin ja Antelope Slot Canyoniin, vain muutamia kohteita mainitakseni. Päiväretkien järjestäminen ja perheemme maasturin käyttäminen edestakaisin matkustamiseen joskus melko epätasaisessa maastossa sai aikaan sen, että halusin varustaa maastoautoamme laadukkailla SUV kesärengas. Koska meillä on nelivetoinen ajoneuvo, joku voisi ajatella, että renkaat eivät ole niin tärkeitä, koska aina voi kytkeä nelivedon päälle. Itse asiassa renkaiden koostumus on kuitenkin ​​se, mikä määrittää pidon tien päällä. Lisäksi kesärenkaat ovat ainoat renkaat, jotka takaavat hyvän pidon kuumalla kesäkaudella. Ne pärjäävät myös hyvin lämpimien kesäkuurojen aiheuttaman vesiliirron riskin kanssa. Päätimme hankkia Nokian ZLine maastoauton renkaat.

Nokian zLine maastoauton renkaissa on aggressiiviset teräurat, jotka auttavat estämään vesiliirtoon joutumista. Lisäksi renkaiden kulutuspintakuvion reunalla on trumpettiurat (luodin muotoiset syvennykset), jotka ehkäisevät vesiliirtoa edelleen edistämällä veden virtausta pois renkaasta poikittaisten urien kautta maksimoiden pidon. Tämä yhdessä renkaiden Aramid Sidewall -teknologian kanssa vahvistaa lävistyslujuutta sivuseinään sisällytettyjen vahvojen aramidikuitujen avulla. Kaikki tämä takaa turvallisen ajomatkan. Renkaissa on jopa Nokian Renkaiden patentoima kuljettajan turvallisuusindikaattori (DSI), jonka avulla kuljettaja voi tarkistaa, onko kulutuspinnan syvyys alle 4 millimetriä, mikä saattaa merkitä vesiliirron riskiä.

Nokian zLine maastoauton kesärenkaita voidaan käyttää keväästä syksyyn, mutta niitä ei pidä käyttää talvella. Ne koostuvat koralli-piidioksidipinnasta, joka on erityisesti suunniteltu kestämään kesän lämpöä ja pysyy erittäin jäykkänä säilyttäen luotettavan ja tasapainoisen kosketuksen tienpinnan kanssa myös suurilla nopeuksilla ja jyrkissä mutkissa. Kesärenkaissa yleensäkin on matalampi kulutuspinta, jonka avulla voit “tuntea” tienpinnan ja joka mahdollistaa hiljaisen ja mukavan ajon. Uskon, että tämä rengas sopii hyvin kaikkiin tarpeisiini niin epätasaisessa maastossa kuin moottoritielläkin.

Hankimme todennäköisesti talvirenkaat talven saapuessa, koska täällä Flagstaffissa on talvella lunta ja jäätä.

Lisää vinkkejä maasturin kesärenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa Nokian Tyres