Nyt talvikauden päättyessä on aika vaihtaa SUV kesärengas. Mitä kannattaa tehdä, jos SUV talvirengas näyttävät kuluneilta ja tarvitset uuden rengassarjan ensi talveksi? Tämä riippuu muutamista tekijöistä. Kuka vaihtaa renkaasi? Teetkö sen itse? Vai teetätkö sen rengasliikkeessä? Jos rengasliike vaihtaa renkaasi, saattaa olla järkevää tarkastella, millaisia talvirenkaita on saatavilla ja saatko niistä hyvän tarjouksen. He auttavat sinua löytämään sopivat talvirenkaat ja saatat jopa saada ne alennuksella. Tässä hyvä neuvottelutaito astuu kuvioihin mukaan. Jos ostat uudet kesärengassarjan samanaikaisesti, olen varma, että saat hyvän alennuksen.

Jos saat hyvän tarjouksen rengassarjasta, suosittelen tekemään kaupat. Se säästää aikaa kesän lopussa, kun sinun ei tarvitse yrittää löytää talvirenkaita. Jos he myös varastoivat renkaat puolestasi, sekin tekee elämän paljon helpommaksi.

Varmistaaksesi, että maastoautosi on mahdollisimman turvallinen, tarvitset sitä varten laadukkaat renkaat. Huonoilla renkailla varustettu maastoauto ei ole turvallinen. Korkealaatuinen talvirengas tarjoaa tarvittavan turvallisuuden, jotta pysyt maasturillasi erossa onnettomuuksista. Korkealaatuinen rengas tarjoaa hyvän pidon ja lyhyen jarrutusmatkan talviolosuhteissa. Voit valita maastoauton nastarenkaan tai SUV kitkarengas välillä. Maastoauton nastarengas antaa paremman pidon jäällä, ja molemmat ovat hyviä lumisissa talviolosuhteissa. Turvallisen ajokokemuksen avain on ostaa korkealaatuiset renkaat.

Lisätietoja uusista maasturin talvirenkaista saat verkkosivultamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/