Koska Kannattaa Hankkia Erityiset Kesärenkaat

Milloin kannattaa hankkia erityiset kesärenkaat? Tämä riippuu siitä, miten ajat ja missä asut. Jos asut alueella, jossa on hyvin kuumia kesiä ja satunnaisia sateita, kannattaa investoida erityisiin kesärenkaisiin. Tämä johtuu siitä, että kesärenkaat on valmistettu pehmeämmästä kumiseoksesta ja suuremmista kulutuspintalohkoista, jotka maksimioivat kontaktin tienpinnan kanssa lämpimällä säällä. Siksi kesärenkaissa on parempi pito sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Kesärenkaat toimivat märillä teillä paremmin kuin talvirenkaat ja niitä voidaan käyttää keväästä syksyyn. Kuten aina, on tärkeää, että kulutuspinnan syvyys on vähintään neljä millimetriä vesiliirron estämiseksi. Vesiliirto on syynä useimpiin onnettomuuksiin kesäkaudella, joten turvallisen matkanteon varmistamiseksi kannattaa varustaa autosi laadukkailla kesärenkaat ja tarkistaa, että kulutuspinnan syvyys on riittävä.

Jos asut alueella, jossa kesät ovat todella kuumia kuten täällä Floridassa, kesärenkaat mahdollistavat parhaan mahdollisen hallittavuuden sekä märillä että kuivilla teillä. Sinulla on optimaalinen suorituskyky, joten saat suorituskykyisestä autosta irti parhaan nautinnon ja käsiteltävyyden käyttämällä kesärenkaita. Voit toki selvitä käyttämällä ympärivuotisia renkaita, koska ne tavallaan soveltuvat kaikkiin tilanteisiin, mutta niiden avulla et saa kuitenkaan läheskään samaa ajokokemusta.

Nokian zLine -renkaiden kaltaiset kesärenkaat tarjoavat hyvin reagoivan ohjauksen ja ylläpitävät täydellistä tuntumaa tiehen kaikissa kesäolosuhteissa. Tämä johtuu monista renkaiden innovaatioista, kuten monikerroksisesta kumiseoksesta, joka varmistaa, että tuntuma tiehen säilyy ennustettavana kaikissa olosuhteissa. Niissä on myös alhainen vierintävastus, mikä vähentää polttoaineenkulutusta. Nämä ovat vain muutamia niistä edistyksellisistä ominaisuuksista, joita kesärengas tarjoaa. Ne ovat myös paljon hiljaisemmat kuin muut renkaat, koska niissä hyödynnetään melua estävien hiljaisten urien suunnittelua.

Täällä Floridan Fort Lauderdalessa kesä kestää varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, joten investoiminen kesärenkaisiin kannattaa. Nautin ajamisesta ja vietän paljon aikaa tien päällä, joten minulle on tärkeää saada ajamisesta kaikki nautinto irti, mikä onnistuu hyvin toimivien korkealaatuisen renkaiden avulla.

Lisätietoja kesärenkaista saat verkkosivultamme osoitteessa nokianrenkaat.fi