Kesärenkailla Paras Ajokokemus Lämpimällä Kelillä

Kesärenkaat on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn kesäkaudella. Kesälle on tyypillistä lämmin sää: ainakin useimmat ihmiset yhdistävät mielessään kesän ja lämmön. Kesärenkaat on suunniteltu asfaltilla ajamiseen normaaleissa kesälämpötiloissa. Ne toimivat hyvin sekä kuivalla että märällä tiellä.

Korkealaatuisilla renkaat on myös alhainen vierintävastus, mikä parantaa ajoneuvon polttoainetehokkuutta. Matala vierintävastus säästää polttoainekustannusten lisäksi myös hiilijalanjälkeäsi vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. Matala kulutuspinnan urasyvyys vaikuttaa ajoturvallisuuteen. Se vähentää pitoa, pidentää jarrutusmatkaa ja vähentää renkaan kykyä kanavoida vettä pois renkaan pinnalta.

Oikeilla rengaspaineilla ja laadukkailla kesärenkailla ajaminen asfaltilla on erittäin tasainen ja mahtava ajokokemus. Erinomainen pito, jonka tunnet mutkaisilla teillä ja jyrkissä mutkissa, on sama pito, joka tarjoaa lyhyen jarrutusmatkan. Sateisissa olosuhteissa, joissa esiintyy riski joutua vesiliirtoon, hyvien renkaiden pitäisi pystyä estämään se. Edistyksellisimmissä renkaissa on monia innovaatioita, jotka auttavat poistamaan vettä renkaan pinnasta tehokkaasti.

Riittävä kulutuspinnan syvyys on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että suuri määrä vettä voidaan poistaa renkaan pinnalta. Jos kaikkea vettä ei saada poistettua, vesi kelluu vesikerroksen päällä ja menettää kosketuksen tienpintaan. Vesiliirto tulee ottaa vakavasti, koska se voi johtaa onnettomuuteen menettäessäsi auton hallinnan. Nopeuden vähentäminen auttaa estämään vesiliirron. Pienemmällä ajonopeudella vedellä on enemmän aikaa poistua renkaiden urien läpi. Kiillotetuilla urilla varustetut renkaat pystyvät poistamaan vettä nopeammin veden paremman virtauksen vuoksi. Tärkeintä on varmistaa turvallisuus laadukkailla kesärenkailla, joissa on oikeat rengaspaineet ja riittävä kulutuspinnan syvyys.

Lisätietoja kesärenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi