Hybridimaasturit Ovat Yhä Suositumpia

Hybridiajoneuvot ovat erinomaisia yhdistämällä polttomoottorin monipuolisuuden sähköauton puhtaampaan ja halvempaan energiaan. Akut voi ladata käyttämällä polttomoottoria ajoneuvon kuljettamiseen. Saumaton siirtyminen sähkömoottorin ja polttomoottorin välillä on tehnyt näistä maastoautoista hyvin houkuttelevia. Alhaisempi polttoaineenkulutus ja kasvihuonekaasupäästöt ovat merkittäviä tekijöitä hybridimaastoauton suosiossa.

Varmistaaksesi, että kustannukset pysyvät alhaisina, autoon kannattaa hankkia laadukkaat SUV kesärengas tai SUV joka kelin renkaat. Tarkista, että renkaat ovat kulutusta kestävät ja niillä on alhainen vierintävastus. Renkaat kuluvat hieman nopeammin hybridimaastoautoissa akkujen ylimääräisen painon vuoksi. Jos et ota tätä ylimääräistä painoa huomioon ja valitset halvemmat renkaat, rengaskustannukset saattavat nousta suuriksi, koska joudut vaihtamaan renkaita usein.

Renkaiden kierrättäminen eri pyörien välillä on tärkeää, ja onkin hyvä seurata renkaiden kulutuspinnan syvyyttä ja onko eturenkaiden ja takarenkaiden välillä suurta eroa. Kun ero on 2 millimetriä tai enemmän, kierrätä renkaat. Oikealla kierrättämisellä voit pidentää renkaiden käyttöikää merkittävästi.

Sen lisäksi, että sinulla on turvallinen auto, jossa on alhainen polttoaineenkulutus, tarkista myös rengaspaineet. Alhainen rengaspaine voi vahingoittaa renkaita ajoneuvon suuren painon vuoksi. Näin ollen kannattaa tarkistaa, että paineet ovat omistajan käsikirjan suosittelemalla tasolla. Alhainen rengaspaine lisää myös renkaiden kulumista, mikä voi olla ongelma. Se johtaa suurempaan vierintävastukseen, eli pääset lyhyemmän matkan sekä polttoaineella että akkuvirralla kuin olet suunnitellut. Varmista siis, että renkaissa on asianmukaiset rengaspaineet.

Lisää vinkkejä maastureiden renkaista saat verkkosivultamme osoitteessa Nokian Tyres