Maasturin Kesärenkailla Ajaminen

Jos olet maastoauton onnellinen omistaja, sinulla on yksi turvallisimmista autoista. Maastoautot ovat vähän korkeampia, joten istut ylempänä ja siten lopputulos on tavanomaisia henkilöautoja edullisempi onnettomuuden sattuessa. On siis turvallisempaa liikkua maastoautolla kuin tavallisella autolla. Varmista kuitenkin, että sinulla on asianmukaiset SUV kesärenkaat tai SUV joka kelin renkaat ajaessasi kesällä. Vältä halpojen renkaiden ostamista, kun olet investoinut kalliiseen autoon. Renkaat ovat autosi ainoa kosketuspinta tien kanssa, ja ne lopulta määrittelevät, kuinka turvallinen maasturisi on.

Halpojen renkaat hankinta voi sekä vaarantaa maastoautosi turvallisuuden että tehdä ajamisesta kalliimpaa. Halvat renkaat yleensä kuluvat nopeammin, joten päädyt käyttämään enemmän rahaa ajan myötä, koska joudut vaihtamaan renkaat aikaisemmin kuin jos sinulla olisi hyvälaatuiset renkaat. Edullisemmilla renkailla on myös yleensä suurempi vierintävastus, joten ne kuluttavat enemmän polttoainetta ajon aikana. Näin kulutat enemmän rahaa polttoaineeseen ja samalla tuotat enemmän hiilidioksidia, joten ajaminen on myös vähemmän ympäristöystävällistä.

Jos ostit hybridimaastoauton, sinulla on ympäristöystävällisempi auto, joten kannattaa valita rengas, jolla on alhainen vierintävastus. EU:n rengasmerkintä yksinkertaistaa ostopäätöstä, koska nykyään on melko helppoa verrata renkaita varmistaakseen, että renkaalla on alhainen vierintävastus. Edullisemmat renkaat myös kuluvat nopeammin kuin laadukkaat renkaat, mikä voi olla ongelma raskaammille hybridiajoneuvoille, jotka vaativat kulumiskestävät renkaat akkujen aiheuttaman suuremman painon vuoksi. Laadukkaitakin renkaita käytettäessä on varmistettava, että kulutuspinnan syvyyttä seurataan. Renkaiden käyttöikää voidaan pidentää kierrättämällä renkaita eri pyörissä. Kun etu- ja takarenkaiden urasyvyys eroaa toisistaan muutaman millimetrin, on aika kierrättää renkaita. Kierrättämällä varmistat, että voit ostaa kerralla koko rengassarjan, neljä uutta rengasta, kun ne kaikki ovat kuluneet. Uusien ja vanhojen renkaiden yhdistelmällä on turvattomampaa ajaa.

Lisätietoa maastureiden kesärenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa Nokian Renkaat