Kuorma-Autojen Ja Pakettiautojen Renkaat

Jos sinulla on pakettiauto tai kuorma-auto, kannattaa varmistaa, että hankit siihen raskaammista kuormista selviytyvät renkaat. Pakettiauton renkaita valitessa valitse rengas, joka soveltuu joko kevyemmille kuormille ja henkilökuljetuksiin, tai raskaammille kuljetus- tai jakeluautojen kuormille. Joissakin korkealaatuisissa pakettiauton renkaissa on aramidivahvistetut sivuseinät, jotka tekevät niistä kestävämpiä ja varmistavat näin lyhyemmän seisokkiajan, vaikka osuisit katukivetykseen tai teräviin kiviin.

Nokian Renkailla on Keski-Euroopan markkinoilla kaksi rengasta tähän tuotekategoriaan: Nokian cLine Van ja Nokian cLine Cargo. Molemmissa on aramidivahvisteiset sivuseinät sekä erinomainen märkäpito ja vesiliirron esto. Myös niiden kulumiskestävyys on hyvä. Nokian Hakka C2 pakettiauton rengas on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa kesät voivat olla haastavia. Nokian Renkaat on tunnettu haastaviin olosuhteisiin valmistamistaan renkaista, joissa turvallisuus ja kestävyys ovat äärimmäisen tärkeitä ja missä halutaan välttää seisokkeja, koska tuottavuus on suorituskyvyn kannalta avainasemassa. Halvemmat renkaat käyvät yleensä kalliimmiksi, koska seisokit tulevat erittäin kalliiksi. Kannattaa varmistaa, että autojen käyttöiät ovat mahdollisimman pitkiä.

Nokian Renkaat valmistaa renkaita, joilla on alhainen vierintävastus ja kuluminen, joten ne kestävät pidempään ja kuluttavat vähemmän polttoainetta. Nokian Renkaat on toimittanut raskaiden kuorma-autojen renkaita jo pitkään, ja se oli ensimmäinen yritys, joka toi talvirenkaat markkinoille 1930-luvulla. He tietävät, mitä vaikeat olosuhteet tarkoittavat.

Kun kuljetat raskaita kuormia, on tärkeää tarkistaa rengaspaineet, jotta renkaissa on aina suositeltu paine. Alhainen rengaspaine voi vahingoittaa renkaita ja lisää myös polttoaineen kulutusta, mikä voi pitkällä aikavälillä käydä kalliiksi. Rengaspaineet on tarkistettava säännöllisesti ja koska ulkolämpötila vaikuttaa rengaspaineeseen, on tärkeää tarkistaa paineet aina, kun lämpötilassa on suuria muutoksia.

Hyvä hallittavuus ja vakaus kestävässä renkaassa, jolla on myös erittäin hyvä märkäpito, varmistaa, että yrityksesi tuottavuus ei ole renkaista kiinni, kunhan varmistat, että renkaita ylläpidetään koko niiden käyttöiän ajan.

Lisätietoja kuorma-autojen ja pakettiautojen renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/