cof

Kiireisessä elämässämme olemme usein riippuvaisia ​​kulkuneuvoistamme päivittäisen kuljetuksen suhteen ja meillä tulee olla ne aina saatavilla. Käyttämällä talviolosuhteisiin suunniteltuja joka kelin renkaita pärjäät yhdellä rengassarjalla koko vuoden. Tämä on luultavasti kätevin vaihtoehto ympärivuotiseen turvalliseen ja luotettavaan ajoon. Sääolosuhteista riippumatta sinun ei tarvitse huolehtia renkaanvaihtojen ajoittamisesta eikä siitä, että et pystyisi käyttämään autoasi tarpeen mukaan.

Kun valitset talvirenkaiden ja joka kelin renkaiden välillä, varmista, että valitset korkealaatuiset renkaat, jotka on testattu ja hyväksytty talviolosuhteisiin. Jos renkaat sivuseinämässä on 3PMSF-symboli, se toimii sekä talvisilla teillä että kuivilla ja märillä kesäteillä. Tämä antaa joustavuutta ja mukavuutta. Ei huolta siitä, milloin on vaihdettava kesärenkaat talvirenkaisiin ja päinvastoin.

On tärkeää ymmärtää, että henkilöautosi lisäksi myös maastoautosi tulee varustaa asianmukaisilla maastoauton joka kelin renkailla. Näin pystyt käsittelemään raskaampaa maastoautoasi myös kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa. Raskaammat ajoneuvot, kuten maastoautot, hybridit ja sähköautot, tarvitsevat erittäin kestävät renkaat. Renkaiden kuluminen on näissä ajoneuvoissa yleensä suurempaa johtuen akkujen suuremmasta painosta, mutta sähköautoissa on myös suurempi vääntömomentti, joka aiheuttaa suurempaa kulumista. On siis tärkeää valita renkaat, jotka on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Renkaita on myös tasaisen kulumisen varmistamiseksi kierrätettävä etu- ja taka-akselin välillä useammin ajoneuvoissa, joissa renkaat kuluvat nopeammin.

Kun käytät vain yhtä rengassarjaa, varmista, että siinä on oikeat rengaspaineet, seuraa kulutuspinnan syvyyttä ja kierrätä renkaita tarpeeksi usein varmistaaksesi, että voit ostaa täyden rengassarjan renkaiden saavuttaessa 4 mm urasyvyyden. Rengaspaine vaikuttaa myös renkaan kulumiseen: liian matala rengaspaine johtaa suurempaan renkaan kulumiseen. Tarkista paineet siis säännöllisesti.

Lisätietoa joka kelin renkaista saat verkkosivultamme osoitteessa Nokian Tyres