Maasturin Renkaat

On tärkeää ymmärtää, että maastoautoon tarvitaan maastoauton renkaat. Tarvitset erityiset SUV kesärenkaat ja SUV talvirenkaat, paitsi jos valitset SUV joka kelin renkaat. Mitkä sitten valitsetkin, kannattaa hankkia korkealaatuiset renkaat varmistaaksesi, että sinulla on hyvät ja kestävät renkaat.

Korkealaatuisilla renkailla on alhaisempi vierintävastus, mikä tarkoittaa alhaisempaa renkaan kulumista ja pienempää polttoaineen kulutusta. Tämä voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Jos maastoautosi on sähköauto tai hybridi, varmista, että renkaat on tarkoitettu käytettäväksi raskaammissa ja korkeammalla vääntömomentilla varustetuissa ajoneuvoissa, joissa renkaiden kuluminen on suurempaa. Jos olet hybridi- tai sähkömaastoauton omistaja, hanki tällaisia autoja varten suunnitellut renkaat.

Varmista, että kierrätät renkaita riittävän usein tasoittaaksesi etu- ja takarenkaiden kulumiseroja. Tämä pidentää renkaan käyttöikää ja auttaa siihen, että voit vaihtaa kaikki neljä rengasta samanaikaisesti.

Valitse talviolosuhteissa maastoauton talvirengas – joko nastarengas, nastaton talvirengas tai talvikäyttöön hyväksytty joka kelin rengas. Ne kaikki toimivat hyvin talviolosuhteissa. Jäisellä pinnalla maastoauton nastarenkaat ovat kuitenkin paras valinta parhaan mahdollisen pidon saavuttamiseksi.

Varmista, että vaihdat talvirenkaisiin hyvissä ajoin ennen talven saapumista, ellei sinulla ole asianmukaisia joka kelin renkaita. Tarkista että rengaspaineet ovat oikeat, koska liian alhainen rengaspaine voi johtaa suurempaan renkaiden kulumiseen ja korkeampiin polttoainekustannuksiin.

Lisätietoa joka kelin renkaista saat verkkosivultamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/renkaat/suv-4×4-renkaat/kesarenkaat/