Jos asut alueella, jossa esiintyy ankaria lumisia ja jäisiä talvia, kannattaa investoida korkealaatuisiin talvirenkaisiin – varsinkin jos talvet lisäksi kestävät pitkään. Kun päätetään investoida talvirenkaisiin, pitää päättää hankitaanko nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat. Renkaita valittaessa tulee huomioida talviolosuhteet, joissa ajetaan, sekä kuljettajan kokemustaso ajamisesta lumella ja jäällä.

Nastarenkaat sopivat paremmin lähelle rannikkoa, missä tiet ovat yleensä talvella jäisiä. Nastattomat talvirenkaat puolestaan ​​soveltuvat paremmin lumisille teille. Nokian Nordman 7 -talvirenkaita on sekä nastarenkaina että nastattomina talvirenkaina. Nokian Nordman 7 on korkealaatuinen rengas, joka tarjoaa äärimmäistä pitoa jäällä ja lumella sekä märillä pinnoilla riippumatta siitä, valitsetko renkaan nastojen kanssa vai ilman. Niissä on luonnollisesti kolmen vuoren huipun sisällä oleva lumihiutalemerkki, joka tarkoittaa, että ne on virallisesti hyväksytty talvikäyttöön.

Jos päätät hankkia ne nastattomana versiona, suurin etu on, että ne voidaan asentaa autoosi aikaisemmin syksyllä. Tämä on suuri etu, jos asuinalueellasi on syksyisin arvaamaton sää. Sama pätee kevääseen, jolloin sää voi muuttua nopeasti. Kumiseoksissa, kuten muissakin tekniikoissa, on tapahtunut paljon edistystä, ja niiden ansiosta nastarengas ei ole enää niin merkityksellinen. Jos kuitenkin valitset renkaasta nastaversion, voit olla varma, että mikään ei tätä ylitä tämän renkaan suorituskykyä jäällä ja pakkautuneella lumella. Se antaa äärimmäisen pidon, erityisesti sivuttaispidon.

Mikään ei suoriudu paremmin ankarissa talviolosuhteissa kuin talvirenkaat – joko nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat. Talvirenkaat on valmistettu joustavasta kumiyhdisteestä ja ainutlaatuisesta kulutuspintakuviosta, joka on tarkoitettu käytettäväksi jäällä, lumella ja loskassa. Niissä ei tarvitse tehdä kompromisseja muiden vuodenaikojen suhteen, kuten ympärivuotisissa renkaissa tai joka kelin renkaissa. Kun asennat ne autoosi, voit olla varma, että nautit äärimmäisestä pidosta kiihdyttäessäsi, jarruttaessasi ja kääntyessäsi.

Lisätietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/.