Nastattomat Talvirenkaat Talvisiin Ajo-Olosuhteisiin

Ajaaksesi turvallisesti ja joissakin maissa myös laillisesti, ajoneuvossa on talvella oltava talvirenkaat. Renkaat tulee asentaa ennen talvisten olosuhteiden saapumista, jotta ajaminen olisi turvallista. Nastattomat talvirenkaat on suunniteltu käytettäväksi talvella. Niitä kutsutaan nastattomiksi erottamaan ne nastarenkaat, jotka ovat myös talvirenkaat, mutta niissä on erilliset metalliset nastat pidon lisäämiseksi.

Nastattomia talvirenkaita ei pidä sekoittaa talvihyväksyttyihin joka kelin renkaisiin, joita voidaan käyttää paitsi talvella myös muina vuodenaikoina. Nastattomat talvirenkaat on poistettava ja korvattava kesärenkailla talven päätyttyä. Niissä käytetään kumiseosta, joka on optimoitu pitämään rengas pehmeänä ja ketteränä myös alhaisissa lämpötiloissa. Kolikon toinen puoli on se, että ne kuluvat nopeasti, jos sitä käytetään kuumissa kesäolosuhteissa. Siksi on tärkeää vaihtaa renkaat talvikauden päätyttyä.

Nastattomissa talvirenkaissa on kulutuspintakuvio, joka antaa riittävästi kitkaa lumella, jäällä ja loskassa, joten voit nauttia ongelmattomasta ja turvallisesta ajonautinnosta. Niissä käytetään innovatiivisia sivuttaisuria ja lumikynttä renkaat reunuksen ja kulutuspinnan lohkojen välillä. Ne antavat pitoa jäällä ja niissä on kryokristallihiukkasia parantamaan entisestään pitoa jäällä.

Nastattomat talvirenkaat ovat erinomaisia ja joustavia ​​talvikäyttöön. Nastattomia talvirenkaita ei säännellä sen suhteen, koska saat asentaa ne autoosi. Näin ollen voit asentaa ne hyvissä ajoin ennen talven saapumista, etkä päädy ajamaan kesärenkailla talviolosuhteissa. Tämä on erittäin vaarallinen tilanne, ja sitä tulisi välttää. Nastattomilla talvirenkailla ei pidä ajaa ympäri vuoden, koska ne on optimoitu talviolosuhteisiin ja kuluvat nopeammin, jos niitä käytetään kesäolosuhteissa. Niiden asentaminen autoon muutama viikko liian aikaisin ennen talven saapumista on kuitenkin alhainen hinta niiden antamasta ylimääräisestä turvallisuudesta. Kun renkaat on jo vaihdettu, olet aina valmis ajamaan, vaikka talviset olosuhteet saapuisivat yllättäen. Tämä on erittäin hyvä asia, jos tarvitset autoasi päivittäin.

Lisätietoja nastattomista talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/