Suojaa Hybridiäsi Asianmukaisilla Talvirenkailla

Hybridiautot ovat hienoja, koska ne kuluttavat vähemmän polttoainetta. Ne ovat yhdistelmä bensiinikäyttöistä autoa ja sähköautoa, mistä seuraa vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja siten ympäristöystävällisempi auto. Se kannattaa varustaa renkailla, joilla on alhainen vierintävastus, minkä ansiosta polttoaineenkulutus vähenee entisestään sekä pääset kauemmaksi jokaisella latauksella. Tarkista, että renkaat on tarkoitettu sähköautoille, koska ne ovat raskaampia ja tarvitsevat kulutuskestävämmät renkaat, jotka eivät kulu loppuun liian nopeasti.

Talvirenkaat laadun varmistaminen on luonnollisesti erittäin tärkeää, jotta ne kestävät pidempään ja ovat turvallisemmat pitoon ja jarrutusmatkaan liittyvien kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka auttavat välttämään läheltä piti -tapauksia tai todellisia onnettomuuksia. Kyky saada ajoneuvo pysähtymään nopeasti on välttämätöntä, samoin kuin kyky välttää ajoneuvon joutumista luisuun.

Talvisää on haastava riittävän jopa hyvillä renkaat, joten siitä ei kannata tehdä yhtään sen haastavampaa valitsemalla autoon heikot renkaat. Tutustu riippumattomien autolehtien suorittamiin rengastesteihin saadaksesi objektiivisia tuloksia. On tärkeää tarkistaa testistä kaikki sinulle tärkeät osa-alueet, koska kaikki testien eri osa-alueet eivät ehkä ole sinun näkökulmastasi mielenkiintoisia tai olennaisia. Eri testeihin tutustuminen sekä olennaisten osa-alueiden tarkistaminen ja yhteen vetäminen johtaa todennäköisesti parhaaseen rengasvaihtoehtoon sinulle ja ajoneuvollesi. Voit käyttää myös EU:n rengasmerkintätietoja tiedon lisälähteenä. Ainoa ongelma näissä tiedoissa on, että mikään niissä ei osoita, kuinka hyvin rengas toimii talviolosuhteissa. Rengasmelu ja vierintävastuksen kautta mitattu polttoaineen kulutus ovat kuitenkin tärkeitä myös talvirenkaisissa.

Vierintävastus riippuu myös rengaspaineesta. Jos rengaspaine on liian alhainen, vierintävastus kasvaa. Lisääntynyt vierintävastus johtaa lisääntyneeseen renkaan kulumiseen, mikä on hybrideissä alun perinkin asia, mihin pitää kiinnittää huomiota. Yritä varmistaa, että sinulla on aina oikeat rengaspaineet ja että kierrätät renkaita akseleiden välillä, kun taka- ja eturenkaiden välillä on enemmän kuin muutama millimetri eroa kulutuspinnan syvyydessä.

Lisätietoja talvirenkaista hybridiautoihin saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/