Rengasvaihtoehdot Talven Varalle

Rengasvaihtoehdot: On kolme rengasvaihtoehtoa, jotka on hyväksytty talvikäyttöön. On talvirenkaat, mitkä joudut vaihtamaan kesärenkaisiin talvikauden päätyttyä, ja joka kelin renkaat, joita voi käyttää ympäri vuoden. Talvirenkaisiin kuuluvat nastarenkaat nastattomat talvirenkaat.

Nastarenkaat: Nastarenkaat käytetään kulutuspinnasta ulkonevia metallisia nastoja tarvittavan pidon aikaansaamiseksi jäisillä pinnoilla. Niiden käyttöajankohtaan liittyy tiettyjä rajoituksia.

Nastattomat talvirenkaat: Nastattomissa talvirenkaissa ei ole metallisia nastoja, ja niitä voi käyttää ilman rajoituksia. Ne on optimoitu talvikaudelle, ja niiden kuluminen lisääntyy, jos niitä käytetään lämpimänä vuodenaikana. Niissä käytetään ainutlaatuista kulutuspintarakennetta tarvittavan pidon aikaansaamiseksi jäällä ja lumella. Ne ovat yhtä hyvät kuin nastarenkaat lumella ja lähes yhtä hyvät jäällä.

Joka kelin renkaat: Joka kelin renkaat ovat hyvä rengas kaikkiin sääolosuhteisiin. Ne toimivat yhtä hyvin kuivilla kesäteillä kuin lumisilla talviteillä.

Henkilöautot vs. suuret ajoneuvot: Eri ajoneuvot tarvitsevat erilaisia ​​renkaita: maastoautoille, pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille on kaikille erityiset talvirenkaat. Kevyttä kuorma-autoa suuremmissa ajoneuvoissa on erikoisrenkaat, joita usein kutsutaan raskaiksi renkaiksi.

Sähköautot tai hybridit: Sähkö- tai hybridiautojen kulumisprofiili on erilainen kuin tavallisilla bensiinikäyttöisillä autoilla, joten ne tarvitsevat erilaisia ​​renkaita. Ennen renkaiden ostamista tarkista, että renkaat soveltuva sähköautoon.

Lisätietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/renkaat/henkiloauton-renkaat/talvirenkaat/