Kaikki valmistajat eivät tee talvirenkaita, koska niiden valmistaminen on haastavampaa. Alan edelläkävijä on Nokian Renkaat, joka on kehittänyt koko kategorian ja ollut siinä johtava valmistaja turvallisuuden ja suorituskyvyn suhteen. Renkaat on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky suomalaisissa talviolosuhteissa, jotka ovat niin ankaria kuin vain olla vain. He ovatkin valinneet talvirenkaat, joiden avulla saa parhaan pidon ja turvallisuuden. Tuotemerkki Nokian Hakkapeliitta on synonyymi maailmanluokan talvirenkaille. Jos saat tällaisen rengassarjan, tiedät, etteivät minkäänlaiset talviolosuhteet estä sinua ajamasta.

He valmistavat monenlaisia renkaita kesärenkaat joka kelin renkaisiin sekä talvirenkaisiin, joita valmistetaan sekä nastattomina että nastarenkaina. Heillä on yli 100 patenttia talvirenkaisiin, mikä johtuu talvirenkaiden jatkuvasta kehityksestä ja laajasta testaamisesta erilaisissa olosuhteissa. He ovat kyenneet kehittämään nastattomat talvirenkaat, joilla on erinomainen pito jäällä ilman metallisia nastoja. Tämä tehdään lisäämällä kulutuspintaan tartuntapartikkeleita sekä ainutlaatuisella ja osittain patentoidulla kulutuspintakuviolla. Tämä mahdollistaa sen, että renkaalla on samanlainen pito jäällä ja lumella kuin nastarenkaalla.

Näitä renkaita voi käyttää myös sähköautoissa ja hybrideissä, koska niihin on lisätty rypsiöljyä, joka yhdessä luonnonkumin kanssa tarjoaa erinomaisen repäisylujuuden. Tämä antaa niille erittäin hyvän kulutuskestävyyden ja varmistaa myös hyvän iskunkestävyyden ja puhkeamiskestävyyden. Sähköautojen tiedetään kuluttavan renkaita enemmän johtuen raskaammista akuista, mutta myös siitä, että niissä on suurempi suora vääntömomentti, mikä edellyttää renkaita, jotka kestävät suuremman kulumisen. Nämä renkaat tarjoavat tämän, joten voit käyttää niitä vapaasti riippumatta siitä, minkä tyyppisellä autolla ajat.

Renkaat tarjoavat myös alhaisen vierintävastuksen, joten polttoaineenkulutuskin on alhainen. Bensiiniautoissa tämä tarkoittaa harvempia pysähdyksiä huoltoasemalla ja sähköautoissa sitä, että pääset jokaisella latauksella pidemmän matkan. Molemmat säästävät rahaa renkaan koko käyttöiän aikana.

Lisätietoja Nokian Renkaista ja Nokian Hakkapeliitta -renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/